Aynı anda tek cihaz
Başka bir cihazdan giriş yapmanın önceki oturumu neden sonlandırdığı.
22 Eylül 2026 tarihinde güncellendi
Her Kine Quote girişi aynı anda tek bir cihazda geçerlidir. Cep telefonundan giriş yaptığınızda bilgisayardaki açık oturum sonlandırılır ve bunun tersi de geçerlidir.
Ne göreceksiniz?
Önceki ekranda, hesabın başka bir cihazda açıldığına dair bir uyarı gösterilir ve giriş ekranına geri dönülür. Sekme etkin değilse uyarı sekmeye döndüğünüzde görünür. Eski cihazı yeniden kullanmak için e-posta ve şifrenizle giriş yapın: erişim kendiliğinden geri gelmez.
Neden bu şekilde çalışır?
Planlar kişi başınadır. Bir hesabın aynı anda birden fazla yerde açık olması, fiilen birden fazla kişinin tek bir kontenjanı kullanması demektir. Daha fazla kişi için Equipe veya Enterprise planını kullanın.

