Wszystkie kolekcje

Miejsca dla użytkowników i zmiany w miesiącu

Ilu użytkowników mieści się w każdym planie i jak zastąpić osobę, która odeszła.

Zaktualizowano: 16 września 2026

  • Pro i Max: 1 osoba.
  • Equipe: do 5 osób.
  • Enterprise: zgodnie z umową.

Zaproszenie, które nie zostało jeszcze zaakceptowane, również zajmuje miejsce. Aby je zwolnić, anuluj zaproszenie lub dezaktywuj daną osobę.

Zmiany użytkowników

Dezaktywacja użytkownika liczy się jako zmiana. Każde konto ma 2 zmiany w miesiącu, które odnawiają się 1. dnia miesiąca.

Powiązane artykuły

Nie znalazłeś tego, czego szukasz?

Skontaktuj się z nami